Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2022 του Δήμου Γρεβενών, παρουσία της Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Ιφιγένειας Στεργιούλα και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Χρήστου Τριγώνη, πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, η βράβευση των ποδοσφαιρικών ομάδων του Αθλητικού Συλλόγου Σειρήνες Γρεβενών-Γυναικείο Ποδόσφαιρο και του Μακεδονικού Αστέρα Γρεβενών, για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην προαγωγή του αθλητικού πνεύματος και του «ευ αγωνίζεσθαι».

Παράλληλα, δόθηκε τιμητική πλακέτα και στην Ακαδημία ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης για την αξιέπαινη συμμετοχή της στη φετινή διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας του Δήμου Γρεβενών καθώς το Γυναικείο Τμήμα της ομάδας αγωνίστηκε σε φιλικό με τις Σειρήνες στο γήπεδο της ΕΠΣ Γρεβενών, όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση.

Επισημαίνεται ότι το παρών έδωσαν επίσης ο πρώην Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο Πρόεδρος του ΑΣ Σειρήνες Γρεβενών Αναστάσιος Τσιρίκας, η εκπρόσωπος της Διοίκησης του Μακεδονικού Αστέρα Γρεβενών Μάχη Κανούτα και ο Πρόεδρος της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης Ιωάννης Νατσιόπουλος.

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί η συμμετοχή του Γρεβενιώτη Γιάννη Χαριζόπουλου, κλέβοντας πραγματικά τις εντυπώσεις με το εντυπωσιακό free style football.

Η Δημοτική Αρχή εύχεται ολόθερμα ΚΑΛΗ αθλητική χρονιά και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές μας!

Από @newsroom