Το VoioRace η εναλλακτική διοργάνωση ορεινού τρεξίματος με τη σφραγίδα του Δήμου Βοΐου, μετά τους επιτυχημένους αγώνες της Νεάπολης, των Ναμάτων και του Αυγερινού,  έριξε «αυλαία» την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 στην περιοχή του Μπούρινου στην Σιάτιστα.

Η διαδρομή η οποία ήταν όλη μέσα στο δάσος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους δρομείς και έφυγαν από το Μπούρινο με την υπόσχεση να επιστρέψουν του χρόνου.

Στο αγωνιστικό μέρος, στον  αγώνα των 19χλμ μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Χάρης Καλαμπούκας με χρόνο 1:51:13 και στις γυναίκες η Στυλιανή Λάσκου με χρόνο 3:05:30.

Στον αγώνα των 7 χιλιομέτρων νικητής αναδείχθηκε ο Νίκος Ρέππας με χρόνο 51:20 και στις γυναίκες η Χρυσούλα Στάμου με χρόνο 1:08:40.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους όσους διακρίθηκαν σε αυτόν τον αγώνα, αλλά και σε αυτούς που κατάφεραν να τερματίσουν, ελπίζοντας να θυμούνται την συμμετοχή τους με όμορφες εικόνες και συναισθήματα.

Ο Δήμος Βοΐου και η Οργανωτική επιτροπή θα ήθελε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί όλους τους αθλητές που συμμετείχαν, όλους τους εθελοντές που για μεγάλο χρονικό διάστημα εργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί μια άριστη διοργάνωση, τον ορειβατικό σύλλογο Σιάτιστας ΄΄Μπούρινος΄΄ που συμμετείχαν στελεχώνοντας τους σταθμούς τροφοδοσίας και κάλυψαν διάφορες ανάγκες του αγώνα και το κατάστημα Αμάλθεια στη Σιάτιστα που προσέφερε τις μπάρες δημητριακών που μοιράστηκαν στον αγώνα.

Ανανεώνουμε το δρομικό ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά………

Ο αθλητισμός είναι το ομορφότερο κομμάτι της ζωής μας.


Από tester